479545730548981
top of page

Filosofien bag

Filosofien bag Happy Vag By Corneliius


Happy Vag er en hobbyvirksomhed der laver bæredygtige, økologiske og genanvendelige stofbind, trusseindlæg, wetbags og rondellerVirksomhedens værdigrundlag er bygget på zero waste principperne: Reduse, Recycle, Reuse.

Materialerne er nøje udvalgt med omtanke for miljø og sundhed, er veganske og allergitestet


Alle produkter er håndlavet af Zafina, der startede Happy Vag hjemme i sin stue i foråret 2017.

Zafina startede Happy Vag i håb om at gøre brugen af stofbind mainstream, og samtidig skabe nogle unikke produkter der opfylder alle krav om miljøvenlig produktion af materialer der ikke indeholder giftige stoffer der skader kroppen.Zafinas fokuspunkter i sin udvikling af produkter er kvalitet, komfort, individualitet, æstetik, økologi og bæredygtighed.


Hos Happy Vag får du et luksuriøst stofbind i høj kvalitet, håndlavet af de bedste og mest innovative materialer på markedet.


Bindene er bygget op, af økologisk bomuld på toppen, en sugende kerne af et specialvævet stof kaldet zorb og som barriere er der et vandtæt lag af pul på bagsiden - mod trussen.

Denne kombination sikrer et tyndt, fleksibelt og lækagesikkert bind, der stadig er åndbart. Bind og trusseindlæg lukkes med knapper af metal i farverne guld og rose gold. Happy Vag benytter flade metalknapper da de ikke mærkes når man cykler, samt for at undgå plast.

30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hozzászólások


bottom of page